TAC

 

Welkom op de pagina van de TAC! 

 

Nu denk je misschien: “Wat is dat, de TAC?”.

‘TAC’ staat voor ‘Tussenavondcommissie’, en is een onderdeel van JV Sola Gratia, de jeugdvereniging van de kerk. Eens in de vier weken organiseren wij een avond waarop iedereen vanaf 15 jaar welkom is.

 

Wat kan je verwachten op de TAC?

De TAC organiseert tien avonden per seizoen. Ongeveer één per maand dus. We hebben afwisselend recreatieve en serieuze avonden.

Op de recreatieve avonden komen een aantal dingen bijna ieder seizoen terug. We starten het seizoen vaak met bowlen in het bowlingcentrum. Verder is er bijna ieder seizoen een strandwandeling, en sluiten we het seizoen af met het onveilig maken van de IJssel in allerlei (speed)boten.

De serieuze avonden staan in het teken van onderwerpen die ons als jeugd bezig kunnen houden. We praten dan over onderwerpen als geloofszekerheid, grof taalgebruik, of hoe je omgaat met tegenslagen in je leven. Maar ook hele eenvoudige vragen (met soms een lastig antwoord) komen voorbij. ‘Wie is God?’, ‘Waarom moest Jezus sterven?’ en ‘Wat kenmerkt een christen eigenlijk?’ zijn vragen die je bij de TAC best wel eens tegen kan komen.

 

Hopelijk lijkt het je leuk om eens langs te komen. De JV is een hele open groep, waar iedereen van harte welkom is. Je vindt er allerlei soorten mensen die samen echt een klik hebben, ook al is het leeftijdsverschil tussen leden soms wel zeven jaar. Dus wees niet bang, maar kom ook deel uitmaken van de gezelligheid! 

 

Voor meer informatie over de JV en de TAC kun je terecht op http://jvsolagratia.nl