Meisjesclub Tabitha

Deze club is een speciale avond voor ALLEEN maar meiden!! Als je 10/11 jaar bent, ben je één keer in de twee weken van harte welkom op onze clubavond. Deze avond is op dinsdag en begint om 7 uur. Elke keer maken we met 3 of 4 leiding er een leuke en gezellige clubavond van. 

We beginnen de avond met gebed en zingen dan een aantal liederen, waarna er een Bijbelverhaal wordt verteld. Ook gebeurd het dat we met elkaar in de Bijbel gaan lezen en met elkaar proberen te begrijpen wat er in staat. Tijdens dit gedeelte zitten we met elkaar gezellig in een kring.

Het tweede deel van de avond doen we soms een spel, zoals een fotospeurtocht door de wijk of een bingoavond. Maar we doen ook heel vaak iets creatiefs, zoals het versieren van een tijdschriftenbox, of het maken van bonbons. Je kunt het zo raar niet verzinnen, of we proberen het gewoon een keertje met ‘onze’ meiden uit! Het tweede gedeelte zitten we met z’n allen aan tafel, onder het genot van een drankje. Iets lekkers hoort hier natuurlijk ook bij!

Tot onze schrik ontdekken we altijd weer dat het zo weer half 9 is. Dan is het snel opruimen, spullen bij elkaar zoeken en weer gezellig bij elkaar in de kring gaan zitten. We zingen nog een aantal liederen uit de liedbundel en danken we God voor de avond.

Na zo’n avond zien met elkaar alweer uit naar de volgende avond!!