Wijkkring Schelvenaer

Wij zijn een wijkkring, waar primair alle leden van de gemeente die in het geografisch gebied van onze wijkkring wonen, van harte welkom zijn!

De kring komt gemiddeld 1x per maand bij elkaar om een Bijbelgedeelte te bespreken. Daarbij vragen we één van de kringleden een (korte) inleiding voor te bereiden en van te voren na te denken over de te zingen liederen. Voor de bespreking van het Bijbelgedeelte maken we altijd gebruik van een boekje met uitleg en gespreksvragen.

Het afgelopen seizoen hebben we gewerkt uit het boekje van Tim Keller 'De vrijgevige God' en het boekje 'Ontworteld' van Stefan Paas en Siebrand Wierda. Aan het eind van het seizoen hebben we besloten te starten met het boekje 'Leven bij de Dag' van ds. J.J. ten Brinke.

We vinden het belangrijk dat iedereen vanuit zijn of haar eigen kennis of ervaring kan meepraten over het betreffende Bijbelgedeelte en de lijnen daaruit naar het eigen dagelijkse (geloofs)leven. Daarnaast willen we graag meeleven met alle wel en wee in de wijk en waar nodig en mogelijk elkaar ook praktisch tot een hand en voet zijn.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Dick Nieuwland, 0180-514679, dick.nieuwland@gmail.com