Lokale Omroep Krimpen

Eén van de evangelisatie-activiteiten vanuit en door onze gemeente is het verspreiden van het evangelie via de radio, namelijk via de Lokale Omroep Krimpen 87.5 FM op de kabel en 106.0 FM via de ether.

De hervormde wijkgemeente van bijzondere aard verzorgt op zondag éénmaal in de zeven weken ‘s ochtends en elke week ‘s avonds een uitzending vanuit de Sionskerk. De ochtenduitzending is van 09.30 tot 12.00 uur en bestaat uit een kindergedeelte, de kerkdienst en ter afsluiting een gevarieerd muzikaal programma. De avonduitzending is van 18.00 tot 20.30 uur  en omvat behalve de kerkdienst een muzikaal non-stop gedeelte.

In eerste instantie richten wij ons op luisteraars die niet (meer) naar de kerk gaan. We hopen hen te bereiken door middel van muziek, bijbelse thema’s, kindervertellingen en natuurlijk de prediking zelf. We hopen ze op deze manier (opnieuw) in aanraking te brengen met het evangelie van Jezus Christus.

Ook voor onze eigen gemeenteleden die verhinderd zijn of niet in staat zijn om naar de kerk te komen, zijn de uitzendingen een welkom middel om toch bij de kerkdiensten betrokken te kunnen zijn.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Jaco Egas, tel. 0180-552028 of op: www.lokaleomroepkrimpen.nl

Uw reacties zijn van harte welkom!