Bibliotheek

Verruiming openstelling bibliotheek

Nu vanuit de overheid per 1 juli de corona-maatregelen versoepeld worden, willen we hier als bibliotheek bij aansluiten:

  • vanaf vrijdag 3 juli bent u weer elke week welkom;
  • de basisregel is: per week is er 1 persoon per adres/gezin welkom;
  • onder begeleiding van een volwassene mag 1 kind meekomen; de bedoeling is dan wel dat u in de bieb met z’n tweeën bij elkaar blijft;
  • gebruik bij binnenkomst de handgel;
  • houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen, óók als u zelf de anderhalvemeterregel minder belangrijk vindt!
  • beperk de tijd die u gebruikt om boeken uit te zoeken, zodat de doorstroom bevorderd wordt;
  • er mag nog steeds een beperkt aantal mensen aanwezig zijn in de bieb, bij drukte kan daarom gevraagd worden om buiten te wachten;
  • heeft u, of één van uw gezinsleden klachten (verkoudheid, hoesten, niezen, verhoging, koorts), blijf dan thuis.

 

Normaal gesproken hebben we in de zomervakantie een aantal weken een beperkte openstelling. We zijn blij dat we het dit jaar zo hebben kunnen organiseren dat we de gehele zomerperiode ’s middags én ’s avonds geopend blijven. Op deze manier bieden we u maximaal de gelegenheid om boeken te komen ruilen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres en het nummer van de lezerspas naar bibliotheek@bwkrimpen.nl.

_______________________________________________________________

Algemene informatie

Er is een ruim gesorteerde bibliotheek met kinder- en jeugdboeken, romans en literatuur. Ook zijn er prentenboeken, gedichtenbundels, boeken over natuur, geschiedenis en theologische boeken verkrijgbaar. Verder hebben we een aantal romans met grote letters. De catalogus is hier te raadplegen. Hou je van lezen? Kom eens een kijkje nemen! Je betaalt geen abonnementskosten, maar slechts een klein bedrag per boek per week.

Openingstijden: vrijdag 15.45-17.00 uur en 19.00-20.15 uur in de Sionskerk (ingang Rondweg).

Voorzitter: J.J. den Braber, 0180-520605.

Secretaris: mevr. A.M.E. Padmos-Slui, 0180-511278.