Vrijwilligers

Er zijn op dit moment de volgende vacatures:

1. Begeleid(st)er bij de weeksluiting Tiendhove

Verpleeghuis Tiendhove zoekt vrijwilligers die de bewoners op vrijdag van hun appartement of de huiskamer begeleiden naar de weeksluiting en weer terug. De weeksluiting wordt geleid door een voorganger van een van de kerken uit Krimpen aan den IJssel of door de geestelijk verzorger van Tiendhove.

Tijdens de dienst zit u bij een bewoner en helpt u hem of haar bij het volgen van de liturgie. U wordt ingedeeld in een rooster, waarbij u eens per 4 weken aan de beurt bent van 10.00 tot 12.00 uur. Bij verhindering wordt er onderling geruild.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Rietveld, coördinator vrijwilligers (ma. t/m do.): 06-20249566 of a.rietveld@leliezorggroep.nl

2. Medewerk(st)er Alpha-werk

Voor het Alpha-werk zijn we op zoek naar een aantal mensen die het team willen versterken. Tijdens de cursus ontdekken we met elkaar wat/Wie de basis is van het christelijk geloof. Een cursus duurt ongeveer drie maanden en wordt gegeven op een (in overleg te bepalen) doordeweekse avond en 1 zaterdag.

Wilt u zich aanmelden, of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Xander van Rijs: 0180-329040 

3. Leidinggevenden zondagsschool groep 5/6 en groep 7/8

Lijkt het u/jou leuk om mee te draaien in het zondagsschoolwerk? De kinderen meer te laten weten over de verhalen in de Bijbel en ook met de kinderen in gesprek te gaan over het geloof? Wij zijn op zoek naar nieuwe leiding!

Interesse en/of vragen? Neem dan contact op met Marieke Zwijnenburg: 0180-443229 of zondagsschool@bwkrimpen.nl

4. Leidinggevenden (kinder/tiener) clubs

Lijkt het jou leuk om 1x per 2 weken leiding te geven aan een club voor onze kinderen of tieners? Hou je van knutselen? Of ben je meer van spellen verzinnen? Of ben je liever met een stel geweldige tieners in gesprek over liefde, vriendschap, muziek en het geloof? Geef je snel op!! We zoeken voor het nieuwe seizoen meer dan 10 leidinggevenden. We zoeken leiding voor de jongens, de meisjes en de tieners.

Aanmelden of meer info? Contact even Peter Heurter: 06-36185652 of peterheurter2@hotmail.com

Heeft u (of uw commissie/team) een vacature of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?

Stuur dan een mail naar vrijwilligers@bwkrimpen.nl of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoördinatoren, Jan-Pieter en Marleen Kooy, 0180-553774

Alvast bedankt voor uw reactie!