Vrijwilligers

Er zijn op dit moment de volgende vacatures:

1. Begeleid(st)er bij de weeksluiting Tiendhove

Verpleeghuis Tiendhove zoekt vrijwilligers die de bewoners op vrijdag van hun appartement of de huiskamer begeleiden naar de weeksluiting en weer terug. De weeksluiting wordt geleid door een voorganger van een van de kerken uit Krimpen aan den IJssel of door de geestelijk verzorger van Tiendhove.

Tijdens de dienst zit u bij een bewoner en helpt u hem of haar bij het volgen van de liturgie. U wordt ingedeeld in een rooster, waarbij u eens per 4 weken aan de beurt bent van 10.00 tot 12.00 uur. Bij verhindering wordt er onderling geruild.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Rietveld, coördinator vrijwilligers (ma. t/m do.): 06-20249566 of a.rietveld@leliezorggroep.nl

2. Leidinggevende zondagsschool groep 5/6 en groep 7/8

Lijkt het u/jou leuk om mee te draaien in het zondagsschoolwerk? De kinderen meer te laten weten over de verhalen in de Bijbel en ook met de kinderen in gesprek te gaan over het geloof? Wij zijn op zoek naar nieuwe leiding!

Interesse en/of vragen? Neem dan contact op met Marieke Zwijnenburg: 0180-443229 of zondagsschool@bwkrimpen.nl

Heeft u (of uw commissie/team) een vacature of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?

Stuur dan een mail naar vrijwilligers@bwkrimpen.nl of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoördinatoren, Jan-Pieter en Marleen Kooy, 0180-553774

Alvast bedankt voor uw reactie!