Vrijwilligers

Er zijn momenteel de volgende vacatures:

Binnen de gemeente:

Geen

Buiten de gemeente:

Juist in deze ‘Corona-tijd’ zijn vrijwilligers meer dan welkom op meerdere plekken in Tiendhove en in het inloophuis!

Medewerk(st)er Hospice Tiendhove

Hospice Tiendhove biedt palliatieve zorg en werkt vanuit een protestants christelijke levensbeschouwing. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de cliënt persoonlijke en gerichte aandacht willen geven van 16.00 tot 19.00 uur o.a. door het samen gebruiken van de maaltijd. De vrijwilliger haalt de boodschappen en maakt de maaltijd klaar. Een basisscholing palliatieve zorg behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie of aanmelding neemt u contact op met: Anja Rietveld, coördinator vrijwilligers verpleeghuis Tiendhove (06-20249566) of a.rietveld@leliezorggroep.nl

Medewerk(st)er Tricolore

Tricolore Woonzorg zoekt vrijwilligers voor de volgende activiteiten: wandelen met groep/individueel, strijken, koken, spelletjes doen, hulp bij schoonmaken, voorlezen, naar bibliotheek etc. De bewoners zijn erg blij met uw hulp en hopen dat jong en oud zal reageren!

Voor informatie en opgave kunt u/jij zich aanmelden bij: Marion van der Pol of Esther Herder (0180-519322). Daarnaast zijn we ook op zoek naar begeleiders/sters naar de kerkdiensten. Voor deze activiteit kunt u/jij zich aanmelden bij: mevrouw F. Zwijnenburg (0180-520894)

Medewerk(st)er inloophuis Crimpen-Inn

In verband met de coronamaatregelen worden er meer kleinschalige bijeenkomsten georganiseerd en daarom zijn wij op zoek naar:

- Gastheren/vrouwen (o.a. op woensdagmiddag)
- Fietsenmaker (op woensdagmiddag, bijv. twee keer per maand een uurtje)
- Klusser (af en toe helpen bij klusjes bij bezoekers thuis, bijv. iets ophangen)

Interesse? Bel dan met Liesbeth Verhoeven: 0180-701070 of 06-52239918

Heeft u (of uw  commissie/team) een vacature of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@bwkrimpen.nl of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoördinatoren: Jan-Pieter en Marleen Kooy (0180-553774)

Alvast bedankt voor uw reactie!