Vrijwilligers

Er zijn momenteel de volgende vacatures:

Binnen onze gemeente:

Gastheer/gastvrouw Open kerk

Elke vrijdagochtend (van 10-12) is er Open kerk in de Rehobothkerk. We zijn op zoeken naar gastvrouwen/gastheren die bezoekers kunnen ontvangen, een kopje koffie drinken, in gesprek gaan etc. Voor verdere informatie: Suzy Linssen (06-42498752)

Leiding zondagschool

In het team van de zondagsschool zoeken we nieuwe aanwinst! Heb je interesse? Laat het ons weten! Neem gerust contact op voor meer informatie: Piet Mourik (06-39487799) of Rianne Kreuk (06-40143863)

Hoofdleiding Vakantie Bijbel Club

Ieder jaar is er in de voorjaars – en herfstvakantie VBC (Vakantie Bijbel Club). In deze weken nodigen we kinderen uit die niet of nauwelijks in contact komen met het Woord van God. Lijkt het u/jou leuk om een steentje bij te dragen? En om mee te doen in de hoofdleiding? Laat het dan aan ons weten! Neem voor meer informatie gerust contact op: Rianne Kreuk (06-40143863)

Buiten onze gemeente:

Vrijwilliger Inloophuis Crimpen-inn

* Op maandagochtend en dinsdagmiddag zijn er taallessen voor Oekraïners in het inloophuis. Wie helpt bij het schenken van de koffie?

* Op woensdagmiddag willen we graag weer  starten met activiteiten voor kinderen. Wie vindt het leuk een knutselwerkje te maken met kinderen in de basisschoolleeftijd of daarbij te helpen (één keer per maand)?

Voor info en contact: info@inloophuiscrimpeninn.nl, Liesbeth Verhoeven (06-52239918)

Vrijwillig(st)er Tricolore

Voor woonvorm Tricolore zijn we (dringend) op zoek naar kookvrijwilligers. Voor een mannelijke cliënt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om een potje te darten. Voor een vrouwelijke cliënt die rolstoel afhankelijk is zijn wij op zoek naar een wandelvrijwillig(st)er

Ben u geïnteresseerd of heeft u vragen neem gerust vrijblijvend contact op met: charlotte.dejong@philadephia.nl of k.bakkerjanse@philadelphia.nl

Medewerk(st)er maaltijdservice

Wij zoeken maaltijdrijders die:

* Met hun eigen auto tussen de middag maaltijden zouden willen rijden in de wijken van Krimpen aan den IJssel

* Maaltijden rijden in één van onze bussen van Capelle aan den IJssel naar Krimpen aan den IJssel

* Maaltijden willen wegbrengen in onze eigen appartementen (Kerklaan, Steenloperstraat in Capelle aan den IJssel)

Vrijwilligers zijn gemiddeld 1,5 uur bezig per route, onkosten worden vergoed. Voor meer info: Vincent Wijers (v.wijers@hsbdevijverhof.nl of 010-7601463)

Vrijwilliger verpleeghuis Tiendhove / Hospice

Vindt u het fijn om iets voor een ander te betekenen? De bewoners van verpleeghuis Tiendhove zijn heel blij met uw aandacht! In de gezamenlijke huiskamer van een woongroep brengen zes bewoners de dag door. Hoewel de verzorging met aandacht en toewijding wordt gedaan, is de aanwezigheid van vrijwilligers nog steeds noodzakelijk om onze bewoners de persoonlijke aandacht te geven die kleur geeft aan het dagelijkse bestaan. U kunt helpen met het ontbijt en de koffie, de lunch of het bereiden van de warme maaltijd. Ook jongeren en studenten zijn van harte welkom, vooral ook in het weekend!

Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers voor het hospice,  die de cliënt persoonlijke en gerichte aandacht willen  geven met name in het weekend en/of feestdagen van 11.00 tot 13.00 uur of van 17.00 tot 19.00 uur onder andere door het samen gebruiken van de maaltijd die door de cliënt wordt samengesteld. De vrijwilliger haalt eventueel de boodschappen en maakt de maaltijd klaar. Een basisscholing palliatieve zorg behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie neemt u contact op met Anja Rietveld, coördinator vrijwilligers (06-20249566 of a.rietveld@leliezorggroep.nl)

Heeft u (of uw  commissie/team) een vacature of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@bwkrimpen.nl of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoördinatoren: Jan-Pieter en Marleen Kooy (0180-553774)

Alvast bedankt voor uw reactie!