Piet & Ina van Eijk - BraziliŽ (2017)

In het jaar 1966 vertrokken neef Nico en zijn vrouw Trijnie van Eijk naar Brazilië met  de opdracht van de Here Jezus uit Mattheus 28 vers 19: 'Gaat heen onderwijst alle volken hen dopende in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Ze hadden de belofte gekregen uit Jesaja 45 vers 2 en 3, waar Trijnie ook een boekje over geschreven heeft met als titel 'Schatten uit de duisternis'.

In het jaar 1967 leidde de Heere hen naar de streek Minas Geras in het plaatsje Sabinópolis. Na 50 jaar hebben ze de fakkel aan hun 2 zoons Daniël en Oscar overgedragen en willen zij ,samen met hun vrouwen, dit prachtige werk voort zetten.

In oktober 2017 mochten Piet en Ina getuigen zijn hoe de Heere dit werk op een bijzondere manier heeft gezegend en hebben zij er een reisverslag over geschreven.

Op de website van de EZB vindt u actuele informatie over dit werk: https://www.ezb.nu/site/

Voor meer informatie, bijvoorbeeld voor de mogelijkheid om een digitale nieuwsbrief te ontvangen of per post Braziliaanse berichten toegestuurd te krijgen, kunt u contact opnemen met: Piet en Ina van Eijk, 0180-521411, pvaneijk@solcon.nl